Skip to main content

Aparatele dentare din safir sunt cele mai apreciate din intreaga lume. Pe langa succesul rezulatelor in tratament, sunt observabile doar de la distanta mica.

Cu siguranta ai stat de vorba cu purtatori de aparat dentar din safir si ai observat existenta lui doar dupa o privire foarte atenta sau chiar deloc.

Acestea sunt confectionate dintr-un cristal transparent dur, numit safir monocristalin.

Avantajele aparatului dentar din safir:

  • Estetica– sunt observabile doar de la distanta mica , deci poti incepe sa zambesti cu incredere inca din timpul tratamentului. Pe toata durata purtarii, nu se pateaza si nu isi modifica culoarea;
  • Rezistenta- este la fel de dur ca aparatul dentar din metal;
  • Confortabil- datorita suprafetei foarte netede, se reduce lezarea mucoaselor.

Dezavantajele aparatului dentar din safir:

  • Costuri- Aparatul dentar din safir presupune costuri mai ridicate comparativ cu aparatul metalic sau ceramic, la montare sau intretinere. La CISO Dental , controalele lunare ( activarile) au acelasi pret la toate cele 3 tipuri de aparate fixe ( safir, ceramic, metalic).

Medicul ortodont iti poate spune care este cea mai potrivita varianta pentru tine.

Rezultatele tratamentul cu aparat dentar depind in egala masura de respectarea indicatiilor primite de la medicul ortodont .Controalele lunare si intretinerea corecta a aparatului dentar sunt esentiale pentru a finaliza purtarea aparatului cu zambetul ideal pe care il meriti!

Leave a Reply