Skip to main content

 

Cand este aparatul dentar fix din safir potrivit pentru tine?

Putini oameni au norocul un ui zambet perfect. Deseori, dintii nostri au nevoie de ajutor pentru a atinge idealul. Suprapunerile si inghesuirile dintilor pot fi un motiv pentru lipsa de incredere ,ne limiteaza viata sociala si ne modifica perceptia asupra propriei persoane.

Putini stiu insa ca, muscatura incorecta (malocluzia) , poate avea repercursiuni serioase asupra sanatatii noastre, in general . Durerea articulatiei temporo-mandibulare, durerea de cap si coloana sunt cateva dintre acestea. Un alt factor este dificultatea cu care poate fi depistata cauza .

Din fericire, ortodontia poate rezolva aceste probleme la aproape orice varsta .

Aparatele dentare din safir sunt cele mai apreciate din intreaga lume. Pe langa succesul rezulatelor in tratament, sunt observabile doar de la distanta mica.

Daca estetica tratamenului ortodontic a fost pana acum un impediment pentru tine,  aparatul dentar din safir este alegea ideala !

Cu siguranta ai stat de vorba cu purtatori de aparat dentar din safir si ai observat existenta lui doar dupa o privire foarte atenta sau chiar deloc.

Aparatele dentare din safir sunt confectionate dintr-un cristal transparent dur -safir monocristalin-

Avantajele aparatului dentar din safir:

-Estetica– sunt observabile doar de la distanta mica , deci poti incepe sa zambesti cu incredere inca din timpul tratamentului. Pe toata durata purtarii, nu se pateaza si nu isi modifica culoarea.

  • Rezistenta- este la fel de dur ca aparatul dentar din metal.
  • Confortabil- datorita suprafetei foarte netede, se reduce lezarea mucoaselor.

 

Dezavantajele aparatului dentar din safir

Costuri- Aparatul dentar din safir presupune costuri mai ridicate ca aparatul metalic sau ceramic, la montare sau intretinere. La CISO Dental , controalele lunare ( activarile) au acelasi pret la toate cele 3 tipuri de aparate fixe ( safir, ceramic, metalic).

 

Medicul ortodont iti poate spune care este cea mai potrivita varianta pentru tine.

Rezultatele tratamentul cu aparat dentar depind in egala masura de respectarea indicatiilor primite de la medicul ortodont .Controalele lunare si intretinerea corecta a aparatului dentar sunt esentiale pentru a finaliza purtarea aparatului cu zambetul ideal pe care il meriti!

Leave a Reply