Cabinet stomatologic sector 3

Ce anume sa cauti la o clinica stomatologica?

Atunci cand faci o trecere in revista a clinicilor stomatologice din Bucuresti, cu siguranta te consulti impreuna cu cei dragi sau cu cei apropiati. Impreuna stabiliti cateva criterii de selectie si cateva asteptari de la acea clinica stomatologica. Acest lucru este intelept si foarte firesc. Insa, ce spui sa consulti si un stomatolog? Stomatologii ce anume iti sugereaza sa ai in vedere atunci cand evalezi clinica stomatologica spre care te indrepti?

Ei bine, echipa de la Ciso Dental are niste indicatii destul de ferme atunci cand vine vorba de clinica stomatologica. Pentru ca suntem medici stomatologi si in acelasi timp suntem rude si prieteni de oameni care au nevoie de serviciile noastre, nu uitam nici o clipa ceea ce conteaza cu adevarat: nevoile pacientului.

Pentru ca atunci cand pacientul, tu adica, treci pragul clinicii dentare, fie ca este ea Ciso Dental sau alta, vii cu anumite nevoi. De care noi incercam in permanenta sa fim constienti:

  • ai nevoie de siguranta;
  • ai nevoie de professionalism;
  • ai nevoie de confort;
  • ai nevoie de intelegere.

Ai nevoie ca intr-o clinica stomatologica sa te simti in siguranta: echipamentele si amenajarile din dotare sa fie complete, functionale, cat mai noi si cat mai adaptate cerintelor actuale. De la pardoselile speciale care asigura o igiena perfecta si de la curatenia aproape “sterila”, pana la sala speciala de sterilizare, care permite efectuarea manoperelor specifice in conditii de maxima igiena. Materialele si instrumentele pe care le utilizam sunt de ultima generatie, consumabilele de unica folosinta, iar procedurile de sterilizare ating cele mai ridicate standarde.

Cand pasesti in clinica stomatologica, te astepti sa intalnesti profesionalism.Te astepti ca oameni cu ani de experienta si de performanta sa iti ofere sfatuire si ajutor. Pentru ca atunci cand vii la stomatolog, vii la un specialist. Si pentru a putea avea incredere in el, ai nevoie sa iti ancorezi aceasta incredere in “profesionalismul” lui. Noi nu putem decat sa te incurajam in acest lucru: apeleaza si ramai la un stomatolog, numai dupa ce te-ai convins de prefesionalismul acestuia. Pentru ca ii acorzi o mare responsabilitate, iar el trebuie sa o merite.

In plus, echipa de medici trebuie sa fie specializata pe toate ramurile stomatologiei. O clinica stomatologica profesionista iti va oferi servicii stomatologice complete: profilaxie, chirurgie oro-maxilo-faciala, parodontologie, implantologie, ortodontie… Experienta si performantele doctorilor sunt un alt indiciu important. De exemplu, Ciso Dental se mandreste ca este fondata chiar de doi medici italieni cu o vasta experienta in domeniu.

Intr-o clinica stomatologica, iti doresti sa intalnesti confort. De la confortul fizic, la cel psihic. In contextul unei vizite la dentist, confortul devine mai mult decat un moft: devine o strategie de relaxare. Si nu doar tu ai nevoie sa te relaxezi inainte de a intra in sala de consultatii, ci si noi. Un pacient linistit, relaxat, increzator il ajuta foarte mult pe doctorul lui sa isi faca treaba usor si eficient. De aceea, o sala de asteptare cu canapele comode, un decor primitor sau muzica ambientala nu sunt numai detalii… sunt detalii-cheie.

Si, nu in ultimul rand, cauti intr-o clinica stomatologica si intelegere. Intelegere din partea personalului medical pentru programul tau, dar si pentru emotiile tale. De aceea, la Ciso Dental oferim servicii integate, ca nu cumva sa te punem pe drumuri pentru efectuarea altor investigatii, cum ar fi o radiologie. Stim ca ai si tu un program de respectat. Si mai stim ca emotiile te cuprind si ca ai nevoie de confirmari si de linistire: prin urmare, echipa de stomatologi te va intampina cu o reala atitudine prietenoasa, calda si cu umor…

Pentru ca, cel putin noi, la Ciso Dental, cautam in clinica noastra stomatologica ceea ce cauti si tu: siguranta, profesionalism, confort si intelegere. De aceea ne face atat de mare placere sa venim la lucru in fiecare zi si de aceea suntem nerabdatori sa te intalnim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bld. Burebista ,Nr. 1 Bl.D 15 ,Sc. 3 ,Ap 71 ,P

Apelează-ne
Apelează-ne

0721.208.884

Trimite-ne un e-mail la
Trimite-ne un e-mail la

contact@cisodental.ro

Programează-te
Programează-te

Simplu si rapid