Dr. Angelica Banu

SpecialitateChirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă

Dr. Angelica Banu

Angelica Banu este din 2009, Medic Specialist Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă în cadrul Spitalului Clinic de Urgență București.

Cu o experiență impresionantă de 13 ani ca medic chirurg, aceasta este dobândită în special, în spitale de urgență. În timpul pregătirii ca rezident, a strâns o experiență vastă în dignosticarea și tratamentul traumatismelor, îndeosebi al celor de mână, tumorilor de părți moi, arsurilor, infecțiilor extinse de părți moi, plăgilor cronice și escarelor de decubit.

A avut posibilitatea să lucreze în echipe multidisciplinare, la diferite nivele de responsabilitate, de la rezident la medic specialist.

În anul 2013, a obținut o bursă la Akademikliniken, în Suedia, în cadrul căreia a participat activ la un număr de aproximativ 1000 de intervenții de chirurgie estetică: facelift, liftingul sprâncenelor, blefaroplastie superioară și inferioară, rinoplastie, injectare de grăsime proprie, augmentarea buzelor cu grefon dermo-grasos sau injectare de grăsime proprie, liftingul buzei superioare, corecția urechilor decolate, transplant de păr, implant mentonier, augmentare mamară, mastopexie, reducție mamară, abdominoplastie, lifting de brațe, spate și coapse, lipoaspirație, ginecomastie, chirurgia organelor genitale feminine și masculine (labioplastie, remodelarea vaginului, himenoplastie, alungire și mărire de penis).

Este membră a Societății Române de Tratament Modern al Plăgilor, Colegiul Medicilor din București și Medecines Sans Frontieres.

Bld. Burebista ,Nr. 1 Bl.D 15 ,Sc. 3 ,Ap 71 ,P

Apelează-ne
Apelează-ne

0721.208.884

Trimite-ne un e-mail la
Trimite-ne un e-mail la

contact@cisodental.ro

Programează-te
Programează-te

Simplu si rapid

Sună