Aparate Dentare – Ortodonție

Capătă un Zâmbet Drept în
Mai Puțin de 18 Luni și Cucerește-i pe Toți!

1

Aparat Dentar Metal

Ales datorită raportului calitate – preţ.

Află mai multe

2200
990 RON
preţ per arcadă
2

Aparat Dentar Safir

Varianta foarte greu de sesizat de către cei din jur.

Află mai multe

4500
1990 RON
preţ per arcadă
3

Aparat Dentar Damon

Preferat pentru mecanismul său diferit de aparatele dentare tradiţionale.

Află mai multe

5000
2500 RON
preţ per arcadă
4

Aparat Dentar Invisalign

Confortabil, transparent şi detaşabil.

Află mai multe

9900
7000 RON
preț de pornire / arcadă
Proiectul “SMILE”
Obține un voucher de până la 990 LEI
pentru tratamentul copilului tău!

Proiect valabil până la 31 decembrie 2020 în parteneriat cu ASSMB și Primăria Capitalei.

Proiectul Smile acordă sprijin financiar sub formă de vouchere de până la 990 lei/beneficiar, copiilor cu vârste între 10 și 17 ani, din Municipiul București.

Din dorinţa de a vedea cât mai mulți copiii fericiţi de aspectul dinţilor lor, dar şi de menţinere a unui organism sănătos, CISO Medical a spus DA proiectului ce are menirea să asigure tratamente ortodontice, prin aplicarea de aparate dentare fixe.

Datorită soluţiilor de tratament minim invazive de care clinica noastră dispune, împreună cu ajutorul specialistului Dr. Hazem Abbas suntem pregătiţi în a-ţi oferi tratamente personalizate.

*Pentru a beneficia de facilităţile oferite de Proiectul “SMILE” trebuie să îndeplinești condiţiile specificate în cadrul Regulamentului. Te rugăm să citești cu atenţie Regulamentul pentru a verifica eligibilitatea.

Pachetul CISO Medical include:

 • Consultație stomatologică de specialitate GRATUITĂ
 • Activarea aparatului – 75 LEI/ arcadă
 • Aparat Ortodontic Metalic – 900 lei / arcadă *include și aplicarea aparatului
Care este diferența dintre un medic bun și un specialist?
Probabil 12 luni de tratament!

Aparatele Dentare sunt similare, iar oferte găsești peste tot. Medicul este cel care face diferența.
98% dintre pacienți preferă un tratament mai scump în detrimentul unui medic profesionist.

Dr. Hazem Abbas este specialistul nostru în materie de tratament cu aparat ortodonțic.
El va jongla cu aparatul tău dentar şi îţi va fi alături pe întreaga perioadă a tratamentului, deoarece este crucial să se asigure că următoarele modificări aduse aparatul dentar îşi fac efectul întocmai planului de tratament stabilit la început.

Un detaliu cheie în ortodonţie îl reprezintă aplicarea forţei corecte.
Dacă forţa este prea mare vor apărea efecte nedorite precum deplasarea dinţilor într-o direcţie greşită, iar dacă forţa este prea mică, rezultatele vor fi întârziate.

Dr. Hazem Abbas este persoana cea mai potrivită pentru tratarea nevoilor tale, el ştie să aplice forţa optimă asupra aparatului tău dentar, întocmai cum a procedat în peste cele 5.000 de cazuri efectuate cu succes.

Performanţele sale sunt recunoscute şi de către instituţii cu prestigiu în România, acesta specializându-se în:

 • Doctorand la UMFT;
 • Specializare în Tehnica Damon;
 • Certificare în Tehnica Invisaling;
 • Certificare în Tehnica Incognito;
 • Multiple Specializări în Dental Monitoring

Tipuri de aparate dentare

I.Aparat dentar Metalic

Iată beneficiile care fac diferenţa de alte aparate dentare:

 • Costuri mici, calitate mare;
 • Iubit de către copii datorită Bracheților metalici care se pot colora;
 • Adorat de medicii chirurgi pentru rezistenţa aparatului dentar faţă de problemele ridicate ale ocluziei;
 • Eficient pentru orice tip de anomalie dentară.
Dacă aspectul din metal oferit de acest tip de aparat dentar, te deranjează, acesta poate fi un dezavantaj pentru alegerea ta.

Un aparat dentar indicat adolescenţilor datorită rezistenţei de care dispune în momentul aplicării unor forţe mari asupra acestuia, precum mâncărurile cu o consistenţă crocantă, a băuturilor cu acid şi mult zahăr.
De asemenea, este preferat de către copii pentru coloristica pe care o putem crea în funcţie de dorinţele prichindelului. Este ales de către adulţii care se confruntă cu probleme ridicate ale ocluziei datorită bracheților din metal ce oferă disponibilitatea de control asupra mişcărilor, aceasta fiind mult mai eficientă. Osul odată ajuns la maturitate nu mai este la fel de maleabil precum cel al copiilor.Durata întregului tratament poate dura de la 6 luni până la 18 luni sau chiar mai mult.De ce? Este nevoie de timp pentru ca osul să se poată deplasa în direcția dorită.

2200
990 RON

preţ per arcadă

II.Aparat dentar Safir

Iată beneficiile care fac diferenţa de alte aparate dentare:

 • Este un aparat dentar cât mai puţin vizibil, uşor de purtat, oferind o stare de confort în societate, datorită bracheților discreţi;
 • Are în compoziţie cele mai rezistente materiale, datorită bracheților din safir care sunt obţinuţi dintr-un cristal de ceramică pură;
 • Varianta potrivită pentru pacienţii noştrii cu cerinţe estetice deosebite deoarece nu se colorează;
 • Eficient pentru orice tip de anomalie dentară.
Un singur dezavantaj, este acela al preţului. Unora li se pare un preţ ridicat în comparaţie cu alte aparate ortodontice. Tocmai din acest motiv, ne-am gândit să îţi oferim un preţ cu 56% mai jos decât ceea ce vei găsi pe piaţă!

Diferenţa aparatului dentar din safir este sesizată la nivel vizual. Dacă îţi doreşti un aparat dentar discret acesta este potrivit stilului tău de viaţă. De asemenea, diferenţa este sesizată la nivel senzitiv. La atingere, aceştia au o textură cu mult mai prietenoasă şi uşoară. Bracheții cu cristale de safir sunt duri, rezistenţi şi exercită o presiune optimă pentru îndreptarea rapidă a danturii.Purtarea acestui tip de aparat dentar nu permite depozitarea rezidurilor de mâncare, scade riscul depunerii de teatru şi placa bacteriană, astfel nu pot apărea carii sau calcar.

Durata întregului tratament poate fi de la 6 luni pana la 18 luni sau chiar mai mult. De ce? Este nevoie de timp pentru ca osul să se poată deplasa în direcți dorită.

4500
1990 RON

preţ per arcadă

III.Aparat dentar Damon

Iată beneficiile care fac diferenţa de alte aparate dentare:

 • Adecvat atât pentru copii, cât şi pentru adulţi;
 • Oferă un tratament mai blând deoarece deţine un mecanism glisant în loc de elastice pentru a conecta arcurile, micşorând nivelul de frecare şi presiune exercitat asupra dinţilor;
 • Este mai puţin dureros decât alte aparate dentare.
Un singur dezavantaj, este acela al preţului. Unora li se pare un preţ ridicat în comparaţie cu alte aparate ortodontice. Tocmai din acest motiv, ne-am gândit să îţi oferim un preţ cu 56% mai jos decât ceea ce vei găsi pe piaţă!

Aparatul dentar DAMON este prevăzut cu un sistem autoligaturant, mult mai eficient în desfăşurarea tratamentului. Acestui tip de aparat este recunoscut pentru rezistenţa cu care modelează problemele ocluziei.

De asemenea, experienţa pe care aparatul DAMON o oferă este una cu mult mai practică, datorită lipsei modulelor elastice, elimină acumularea în exces a plăcii bacteriene, îl face cu mult mai uşor de curăţat, ceea ce face că tu să vizitezi medicul ortodont de mai puţine ori, iar întregul proces costă mult mai puţin timp şi resurse financiare.

5000
2500 RON

preţ per arcadă

IV.Aparat dentar Invisaling

Iată beneficiile care fac diferenţa de alte aparate dentare:

 • Personalizat 100% în funcție de cavitatea bucală a fiecărui pacient;
 • Poate fi îndepărtat oricând, fară intervenţia medicului;
 • Realizat cu ajutorul noilor tehnologii ajută la eliminarea erorii umane;
 • Acționează programat asupra fiecărui dinte. Realizat cu ajutorul noilor tehnologii, fapt ce ajuta la eliminarea erorii umane care poate fi facută de medic.

Aparatul dentar Invisaling este detaşabil, oferind flexibilitatea de a mânca şi bea sau chiar spăla pe dinţi întocmai obiceiurilor tale, nu există suporturi sau sârme metalice.

De asemenea, ti se crează o serie de aliniatori transparenţi personalizaţi, pentru ca aceştia să urmeze, la fel ca la un aparat dentar cu bracheți, o anumită traiectorie pentru un interval de timp – durata tratamentului fiind stabilită în funcţie de nevoile tale.

Vei schimba la fiecare două săptămâni aliniatorii Inviseling cu alţii noi, deplasând treptat dinţii către poziţia proiectată şi vei vizita medicul ortodont la 4-6 săptămâni pentru a te asigura că tratamentul evoluează conform planului.

9900
7000 RON

preț de pornire / arcadă

Întrebări adresate frecvent privind aparatele dentare

La ce vârstă este indicat aparatul dentar?

Încă de la 4 ani este recomandat să afli cu ce probleme se confruntă micuţul tău, însă terapia ortodonțică este în măsură să rezolve fiecare problemă depistată la orice vârstă, de la preşcolari până la adulţ.

Cum pot să știu dacă am nevoie de aparat dentar?

-Dinții de sus și cei de jos nu se întâlnesc în mod corect;
-Ai dificultăți atunci când muști și când mesteci;
-Simți dureri în zona în care se află încheieturile maxilarelor;
-Îți muști în mod repetat și involuntar obrajii sau limba;
-Observi că maxilarele tale sunt disproporționate unul față de celălalt sau față de mărimea feței;
-Constați că dinții tăi nu sunt proporționați unul față de celălat.

Ce este un tratament cu aparat dentar?

Tratamentul ortodonțic se ocupă cu diagnosticarea şi tratarea problemelor poziţiei dinţilor, îmbunătăţind aspectul fizic şi funcţionalitatea acestora.

De ce e bine să ne punem aparat detar?

Pe lângă aspectul fizic, scopul principal este acela al îmbunatățirii sănătăţii orale pe termen lung, aşadar, ne dorim ca tu, pacientul nostru, să cunoşti cauzele şi efectele dar şi tratamentul în funcţie de dorinţele şi nevoile tale. Prin urmare, muşcătura incorectă (malocluzia), poate genera afecţiuni grave asupra sănătăţii tale generale. Dureri ale mandibulei, dureri de cap dar şi de coloană sunt doar câteva dintre ele.

Ce se întamplă dacă nu respect tratamentul stabilit de către medicul ortodont?

Este posibil că tratamentul să dăuneze dinţilor, dacă acesta nu este supravegheat de către medicul ortodont, dintii sa fie strambi, sa acumulezi reziduri de mancare si sa se creeze tartrul si de acolo carii, probleme cu giingiile si multe alte complicatii. Curăţarea necorespunzătoare, alimentaţia şi consumul de băuturi ce contin o compoziţie mare de zahăr pot fi inamicul nr. 1 asupra aparatului tău dentar. Recomandăm respectarea tratamentului și sfaturile date de medicul nostru ortodont Hazem Abbas.

Care sunt cele mai frecvente probleme tratate cu aparat dentar la copii?

Maxilare copiilor sunt prea mici pentru a permite dinţilor de adult să iasă.
Lipsa controlului regulat poate duce la necesitatea unor extracţii dentare costisitoare odata ajunsi la maturitate;
Durabilitatea tratamentului este una de lungă durată;
Confruntarea cu ocluzia: muşcătura inversă, respectiv când mandibula este mai mare decât maxilarul.

Mă va durea?

Momentul „cheie” este acela al primei senzaţii pe care o întâlneşti când începe procesul de tras-împins-rotit. De ce? Pe întrega suprafaţă a dinţilor se pune o presiune „aparent ciudată” resimţită de tine. Este recomandat ca în primele 4 – 5 zile să mănânci doar alimente moi, de preferat alimente care nu necesită masticaţie. Durerea o poţi resimţi şi după o anumită perioadă de timp, doar atunci când pui o presiune mai mare asupra muşcăturii (ocluziei) în rest osul devine maleabil pe întregul proces al tratamentului.

Care sunt etapele dinaintea tratamentului ortodontic?

Realizarea unei consultaţii de specialitate în baza radiografiei – analiza folosind la stabilirea corectă a tratamentului ce va avea loc.
Luarea unei amprente pe baza căreia se va stabili modelul personalizat al tratamentului.
Realizarea procedurilor necesare nevoilor tale precum:
Igienizarea profesională Obligatorie;
Extracţii în scop ortodontic pentru crearea spaţiului necesar (doar dacă este nevoie)
Tratarea cariilor şi reconstruirii dinţilor afectaţi de leziuni;
Tratamente de canal, etc.

Care sunt etapele tratamentului cu aparat dentar?

Alinierea în care are loc alinierea dentară şi nivelarea arcadei
Deplasările dentare majore (închiderea spaţiilor post-extractionale, retrudare, deschiderea spaţiilor în scop protetic).
Finisarea întregului proces în care se definitivează poziţia dinţilor prin mici modificări şi corectări ale ocluziei.
Ultima dar nu cea din urmă, etapă de îndreptare a aparatului dentar.
Acum faci cunoştinţă cu noul tău zâmbet.

De ce costă atât de mult?

Gândeşte-te mai bine! De câte ori ai plătit un preţ mai mare pentru un loc mai bun într-o sală de spectacol, totul pentru o seară memorabilă? De fapt, eşti de acord că, uneori, câţiva bani în plus pot contribui substanţial la uşurarea vieţii. Frumuseţea zâmbetului cu siguranţă trece de pragul estetic, factorul principal fiind încrederea pe care o dobândeşti în propria persoană.

Rezultatele Aparatelor Dentare

Află ce spun pacienții CISO Medical
Câștigă

o Consultație de Specialitate GRATUITĂ!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi
mai multe informații despre ortodonție și poți câștiga
o Consultație de Specialitate GRATUITĂ!

*Trimițând datele prin acest formular îți exprimi acordul pentru utilizarea datelor tale conform Politicii de Confidențialitate

Bld. Burebista ,Nr. 1 Bl.D 15 ,Sc. 3 ,Ap 71 ,P

Apelează-ne
Apelează-ne

0721.208.884

Trimite-ne un e-mail la
Trimite-ne un e-mail la

contact@cisodental.ro

Programează-te
Programează-te

Simplu si rapid

Sună