Profilaxie

Profilaxia Dentară: necesitate pentru păstrarea sănătații cavității bucale

Profilaxia Dentară sau altfel spus “mai bine să evităm decât să tratăm”, se referă la o serie de tratamente pe care fiecare dintre noi trebuie să le facem regulat. Toate aceste operațiuni ajută la sănătatea dinților iar riscurile apariției de afecțiuni la acest nivel sunt minime.

Este foarte important să păstrăm o igienă orală strictă pentru a putea realiza o profilaxie dentară corectă în raport cu alimentația. În urma unei mese bogate se acumulează o peliculă de resturi ale alimentelor ce apoi se calcifiază și se transformă în placă dentară.

Profilaxie dentara - Beneficii:

Aspectul financiar

Economisiți bani
Prevenirea este mai ieftină decât vindecarea! Spălatul pe dinăi de două ori pe zi vă îmbunătați starea de sănatate a dinților și gingiilor și ajută la prevenirea problemelor în viitor.

Respirație proaspată

Fără respirație urât mirositoare
Bacteriile se pot acumula în gură în cazul în care nu se spală pe dinți în mod regulat.

Cu dragostea cum stați?

Rămâi bun de pupat!
Cine vrea să sărute pe cineva cu mâncare între dinți sau respirația urât mirositoare?

Profilaxia dentară este o necesitate pentru păstrarea sănătății dentiție și a cavității bucale. Oamenii tind, în general, să nesocotească recomandările doctorilor în legătură cu prevenția apariției bolilor și infecțiilor cauzate de nerespctarea acestor indicații.Atunci când vorbim de profilaxia dentară avem două direcții în care să ne îndreptăm atenția, și anume: asupra apariției cariilor dentare dar și asupra bolilor parodontale.

Detartraj dentar
Igienizarea prin detartraj este recomandată odată la 6 luni, iar pentru pacienții cu punți dentare și implanturi, odată la 4 luni, pentru a evita afecțiunile grave provocate de tartru și placă bacteriană, de la gingivită până la parodontită.
Fluorizare dentară
Acest procedeu se realizează după igienizarea dentară prin aplicarea fluorului ce ajută ca riscul apariției cariilor să dispară, diminuează hipersensibilitatea și ajută la întărirea structurii dinților.
Tratament de Albire Endodonțică
În clinica CISO Medical, acest serviciu este realizat prin cele mai sigure metode datorită noilor tehnici de albire dentară.

Profilaxia bolilor dentare trebuie respectată atunci când mâncăm. În cavitatea bucală se găsesc foarte multe bacterii ce pot provoca, în anumite condiții, infecții și carii dentare. Aceste condiții sunt întrunite atunci când bacteriile îndeplinesc rolul de a transformă zaharurile în acizi prin procesul de fermentație.

Profilaxia dentară este, așadar, un mijloc eficient de a combate cariile dentare și apariția bolilor parodontale.

Recomand cu încredere Clinica CISO Medical! Sunt plăcut impresionată de profesionalismul întregii echipe, un loc unde mergi cu încredere și fară teamă!

Ioana Maria I.

Un medic minunat, nu te lasă să pleci până nu îți explică absolut tot ce implică tratamentul si îți dă ocazia să iei cea mai bună hotărâre.

Maria D.

Oameni de încredere, merită tot respectul… Mulțumesc foarte mult tot personalului și în mod special domnului doctor Licsăndroiu!

Nicoleta L.

Nesocotirea unei minime profilaxii dentare poate avea consecințe grave ce se pot transpune, atât în alterarea sănătății bucale, sau, mai grav în apariția unor complicații. Apariția bolilor parodontale și a cariilor dentare au mai multe cauze. Ceea ce trebuie să știm este că atunci când nu respectăm regulile unei profilaxii dentare stricte, pe lângă apariția bolilor dentare, se pot ivi și complicații ce, în relație cu alte afecțiuni, pot duce la boli grave.

De ce CISO Medical ?
Peste 10.000 de implanturi
Condiții de maximă igienă și sterilizare.
Peste 1000 de augumentări osoase și liftinguri de sinus
De 10 ani în România
Servicii stomatologice integrate
Posibilitate de plată în rate

Programează-te

Sunt de acord să îmi fie stocate și prelucrate datele conform politicii de confidențialitate.

Bld. Burebista ,Nr. 1 Bl.D 15 ,Sc. 3 ,Ap 71 ,P

Apelează-ne
Apelează-ne

0721.208.884

Trimite-ne un e-mail la
Trimite-ne un e-mail la

contact@cisodental.ro

Programează-te
Programează-te

Simplu si rapid

Sună