Cazuri Clinice

De la înființare, în cadrul Clinicii CISO Medical s-au pus diverse diagnostice, s-au stabilit o multitudine de planuri de tratament personalizate și s-au inserat  mai mult de 30.000 de implanturi, efectuându-se și peste 5000 de  sinus liftinguri și augumentări osoase, cazuistică ce a fost prezentată la numeroase congrese de implantologie și demonstrații științifice naționale și internaționale.

Pacientul s-a prezentat în clinica noastră și în urma investigațiilor clinice și radiologice am constatat că acesta prezenta o boală parodontală destul de severă cu mobilitate foarte mare a dinților.

Am intervenit prin extracția dințilori mobili și am inserat 4 implanturi prin tehnica Fast and Fixed de la Bredent în aceeași ședință.

Imediat după intervenția chirurgicală am luat amprenta cu transfer și a doua zi am montat lucrarea provizorie.

Dupa 6 luni de la intervenția chirurgicală am intervenit iar și am montat lucrarea definitivă.

Pacienta s-a prezentat în clinica noastră la o consultație pentru a rezolva o problemă ce ține de estetică, dorind să i se acopere golul avut din cauza unui dinte lipsă.

În urma investigațiilor clinice și radiologice și pentru a nu-i afecta și dinții din vecinătate am hotărât să-i inserăm un implant.

Dupa 4 luni am intervenit prin montarea unui dinte din metalo-ceramica.

Pacientul s-a prezentat în cadrul clinicii acuzând probleme de estetică și disconfort la masticație.

În urma investigațiilor clinice și radiologice am hotărât să-i montăm un aparat din safir pe arcadă superioară (maxilar) dar și pe arcadă inferioară (mandibulă).

În urma activărilor făcute în 12 luni pacientul a ajuns la acest rezultat.

Pacientului i s-a montat un aparat metalic pe arcadă superioară (maxilar) și unul pe arcadă inferioară (mandibulă) pentru corectarea mușcăturii și alinierea dinților.

Tratamentul a decurs cu activări periodice lunare prin înlocuirea arcurilor și elasticelor.

După 1 an și 6 luni aparatul a fost demontat și am ajuns la acest rezultat.