Skip to main content
Cabinet stomatologic » Despre Noi

Despre noi

CISO Medical este o Clinică stomatologică cu peste 13 ani de activitate. Diversitatea, complexitatea cazurilor, pasiunea și dorința permanentă de perfecționare pun bazele conceptului CISO Medical.

Între anii 2019 -2021 Clinica CISO Medical a făcut parte cu succes din Programul Smile – Aparate ortodontice fixe, program destinat copiilor Municipiului București. Urmare a  acestui proiect ne-au trecut pragul peste 1200 de pacienți copii cărora li s-au stabilit planuri de tratament personalizate și s-au montat peste 800 de aparate ortodontice fixe.

cabinet stomatologic CisoMedical, modern, echipamente si accesorii clinica stomatologica
cabinet stomatologic CisoMedical, modern, sector 6, Bucuresti

De la înființare, în cadrul Clinicii CISO Medical s-au pus diverse diagnostice, s-au stabilit o multitudine de planuri de tratament personalizate și s-au inserat  mai mult de 30.000 de implanturi, efectuându-se și peste 5000 de  sinus liftinguri și augumentări osoase, cazuistică ce a fost prezentată la numeroase congrese de implantologie și demonstrații științifice naționale și internaționale.

Misiunea CisoMedical este să oferim servicii pentru întreaga ta familie, menite să asigure sănătatea dentară pe termen lung, prin servicii stomatologice de calitate, sigure si confortabile, bazate pe experiența, profesionalism și tehnologie high-tech.

Viziunea noastră este ca echipa CisoMedical să ofere servicii de calitatea, sigure și confortabile în toate orașele din România.

Profesionalism: nimic nu este prea complicat pentru specialiștii noștri, medici  cu experiență de peste 5 ani. Investim în permanență în personalul CISO Medical prin participarea la traininguri, cursuri și congrese naționale și internaționale.

Respect: ne respectăm meseria, ne respectăm pacienții prin urmare oferim calitate la standarde ridicate. Suntem certificați ISO 9001

Munca în echipă: întreaga echipă CISO Medical îți stă la dispoziție pentru sănătatea dinților tăi.

Integritatea: facem ceea spunem și suntem responsabili pentru ceea ce facem și ducem meseria la nivel de excelență.

Vă așteptăm să treceți pragul clinicii noastre din

Piata Alba Iulia

Blv. Burebista, Nr.1, zona Piața Alba Iulia,
București

Lujerului

Blv. Iuliu Maniu, Nr.14, vis-a-vis de Cora Lujerului, București

Close Menu
Urgențe: Telefon: 0772 165 028 / 0721 208 884