Skip to main content
Cabinet stomatologic » Servicii » Implantul dentar

Implant dentar

La nivel Mondial, tot mai mulți pacienți aleg soluția implantului dentar iar gradul de satisfacție după realizarea procedurii este de 93%. Conform studiilor internaționale, aceasta fiind singura soluție care redă funcționalitatea și estetica naturală a dinților lipsă.

Ai nevoie de un implant dentar? Programează-te acum pentru o consultație!

Implant dentar București – sector 6 și 3

Efectele emoționale și funcționale ale pierderii dinților
Programează-te acum!
pacient, medic stomatolog, consult pentru implant dentar

Lipsa dinților este un fenomen care provoacă neplăceri și pot avea un efect major pentru sănătatea întregului organism și a stimei de sine, afectând atât funcționalitatea cât și estetica zâmbetului. Trebuie să reținem că un implant dentar reprezintă, la ora actuală, soluția optimă de înlocuire a dinților lipsă, excelând atât la capitolul durabilitate, cât și la capitolul confort.

Ce se întâmplă după implantul dentar?

Funcțiile danturii sunt reluate fără grija că proteza s-ar putea desprinde, iar restul danturii nu este afectată în niciun fel printr-o intervenție de implantologie. Armonia feței și estetica zâmbetului sunt recuperate complet.

pacient, doctor stomatolog, control implant dentar

Despre implant dentar

Ce este implantul dentar?

Un implant dentar este un sistem creat din materiale biocompatibile cu organismul uman care se fixează în osul maxilarului, pilon ce reprezintă rădăcina artificială pe care se construiește un dinte artificial.

Pe el se vor înșuruba ulterior coroanele dentare, care reprezintă cea mai avansată formă de protetică dentară. Cu o durată de viață superioară oricărei alte proteze dentare, tratamentul cu implanturi dentare reprezintă o investiție inteligentă și un tratament stomatologic ce poate fi ales de orice pacient.

structura implantului dentar, coroana, bont, surub, fixare

Avantaje implant dentar

Implanturile dentare ajută la menținerea unui maxilar sănătos și la păstrarea structurii faciale, deoarece fenomenul de migrare a dinților și nevoia de sacrificare a altor dinți pentru fixarea protezei dispare.

Un implant dentar arată și se simte ca dinții naturali pentru că imită aproape perfect o rădăcină naturală. Printr-un zâmbet frumos și o estetică armonioasă ai mai multă încredere în propria persoană

Un implant dentar este o soluție de tratament cu o rată de succes de peste 98%, având o durată de viață superioară care îți oferă confort pe termen lung pentru înlocuirea dinților lipsă.

Procedura implant dentar – clinicile CISO Medical București

Un implant dentar este un sistem creat din materiale biocompatibile cu organismul uman care se fixează în osul maxilarului, sistem ce reprezintă rădăcina artificială pe care se construiește un dinte artificial. După ce implantul dentar s-a osteointegrat și gingia este refăcută complet, se va aplica coroana dentară, care va asigura estetica și funcționalitatea dintelui artificial.

Intervenția de implantare are loc într-o singură zi, vindecarea este rapidă. Intervenția chirurgicală este minim invazivă și se realizează cu anestezie locală, deci fără durere.

În cadrul Clinicilor Ciso Medical, în urma consultului stomatologic și a investigațiilor necesare, medicul stomatolog va alege tipul de implant potrivit nevoilor tale, în funcție de problema lipsei unuia sau a mai multor dinți.

Implant dentar pentru toți dinții
Implant dentar pentru mai mulți dinți
Implant dentar pentru un singur dinte

Implantologie dentară – Când este recomandată?

Etapele implantului dentar

Bucură-te de un zâmbet complet, cu un
aspect natural!
Programează-te acum!

Tipuri de implanturi dentare

Implanturi moderne și des utilizate
Implanturi de generație mai veche și mai puțin utilizate, spre deloc
Implantul tip Lama
Implantul tip Cilindru
Vezi detalii
Vezi detalii
Cazuri clinice rezolvante în clinicile Ciso Medical
Rezultat caz de implantologie
radiografie dentara

În urma investigațiilor clinice și radiologice și pentru a nu-i afecta și dinții din vecinătate am hotărât să-i inserăm un implant.

implant dentar

Pacienta s-a prezentat în clinica noastră la o consultație pentru a rezolva o problemă ce ține de estetică, dorind să i se acopere golul avut din cauza unui dinte lipsă.

radiografie implant dentar

Dupa 4 luni am intervenit prin montarea unui dinte din metalo-ceramica.

Ne recomandă
Programează-te acum!
Echipa de chirurgi, coordonată de
către Dr. Licsăndroiu Bogdan, cu experiență excepționala de mai bine de 15 ani
este pregătită să îți ofere soluțiile potrivite pentru nevoie tale.
Programează-te acum!
doctor stomatolog Bogdan Licsandroiu
Alege clinicile
CISO Medical
pentru intervenția ta
de implant dentar!

• Medicină dentară fără durere
• Echipă multidisciplinară
• Tratamente personalizate
• Tehnologie de top

Ai nevoie de un implant dentar?

Lasă-ne datele tale și te vom contacta în 10 minute
  Implant dentar – Întrebări frecvente

  Care este costul și de ce costă atât?

  Implantul are un cost variabil în funcție de componentele adiționale fără de care nu ar fi funcțional. Implantul dentar este de fapt un ansamblu de piese ce conține: piesa principală, implantul (șurubul) care se inserează în os, șurubelul de implant (piesa care acoperă implantul pe perioada de osteointegrare a implantului), bont de vindecare (piesa care se monteză pe implant după osteointegrare, mai are și funcție de conformator de gingie), bont de transfer (piesa care transferă poziția implantului din gura pacientului la laboratorul de tehnică dentară), analog (piesa care imită implantul în modelul de lucru), bont protetic/ bont multiunit (piesa care se montează pe implant și pe care se va monta lucrarea definitivă (coronița).

  Costul unui implant variază și în funcție de tipul implantului și de dificultatea cazului.

  Se simt diferențe între un implant dentar și un dinte natural?

  Datorită faptului că acesta este prins direct în os, implantul se va comporta precum un dinte natural, fără să prezinte vreo sensibilitate, fără să se miște sau să incomodeze la masticație sau vorbit, practic nu există diferențe pe care un pacient le poate simți.

  Cine sunt candidații pentru implanturi dentare?

  Tratamentul cu implanturi dentare se adresează pacienților care au suferit pierderea completă a dinților sau care au dinți care nu mai pot fi salvați.

  Intervenția este dureroasă?

  Inserarea unui implant se face sub anestezie locală, inhalo-sedare sau sedare conștientă, deci nu există nici o durere.

  Există riscul ca implantul dentar să eșueze?

  Este recomandat să existe o igienă corectă a cavității bucale pentru a evita depozitarea resturilor alimentare. O situație foarte rară este atunci când implantul dentar nu se acomodează cu osul.

  Cum îți ingrijești corect dantura după intervenția cu implantul dentar?

  Imediat după intervenția chirurgicală, este important să avem o igienă orală strictă din a treia zi, postoperatorie, cu ajutorul periuței dentare. La 24 de ore după intervenție, sunt recomandate clătirile cu ceai de salvie timp de 7-10 zile post-intervenție. Apa de gură poate fi utilizată la 3 săptămâni de la realizarea intervenției, iar consumul de alcool este strict interzis. Vizita în clincile Ciso Medical pentru controale de rutină, asigură că procesul de vindecare decurge normal.

  Care este rata de succes a unui implant dentar?

  La nivel global, rata de succes a implantului dentar este de 98%.

  Am nevoie de concediu medical după implantul dentar?

  Pacientul reia activitățile de zi cu zi imediat după interveția cu implant dentar și nu este necesar concediul medical.

  Articole despre implanturile dentare

  ETAPELE IMPLANTULUI DENTAR

  De ce să alegi o astfel de intervenție stomatologică

  CE ÎNSEAMNĂ IMPLANTUL DENTAR?

  Idei de tratament în funcție de situație

  Close Menu
  Urgențe: Telefon: 0772 165 028 / 0721 208 884