IMPLANTURI DENTARE

Oferta Specială SKY fast & fixed

Obține un voucher de 550 euro

 • Implanturi rapide în doar 24h cu tehnica fast and fixed.
 • Descoperă tratamentul ce îți permite să pleci cu un zâmbet funcțional și estetic în doar o singură zi.
Rezervă voucherul în valoare de 550 €

Cine suntem?

CISO Medical este o clinică stomatologică cu peste 12 ani de experiență. Diversitatea, complexitatea cazurilor, pasiunea și dorința permanentă de perfecționare pun bazele conceptului CISO Medical.

Scopul nostru este de a transforma reabilitarea chirurgicală și stomatologia într-un serviciu medical accesibil tuturor.

De la inființare, CISO Medical a fost sediul a numeroase congrese de chirurgie, implantologie și demonstrații științifice, în cadrul cărora s-au pus mai mult de 10.000 de implanturi și s-au efectuat peste 1000 de ridicări de sinus și augumentări osoase.

Te așteptăm să treci pragul clinicii noastre din Sectorul 3, zona Piața Alba Iulia, București.

Care este diferența dintre un medic bun și un specialist?
Peste 10 ani de experienţă în chirurgia dentară

Domnul Doctor Licsăndroiu Bogdan va fi cu tine încă din momentul stabilirii unui plan de tratament până la vizitele pe care le vei face pentru verificarea stării implanturilor dentare.

 • Absolvent la UMF Craiova - Facultatea de Medicină Dentară
 • Competență în Implantologie și Augumentare Osoasă
 • Certificare în Protetica Dentară
 • Multiple certificari în tratamente
  țintite în endodonție, estetică, protetică
 • Experiență de peste 10 ani

Ana Maria recommends Clinica CISO Medical.

Feb 2,2018.

5 Stars Recomand

cristina negrila

300 reviews

a year ago

Excelent!Directorul,medic bun,atent,pregatit.preturi bune orientate catre client. Am pus implanturi si nu am avut probleme,fata umflata,etc...

Nicoleta Lelica recommends Clinica CISO Medical.

Oct 4,2017.

5 Stars

Oameni de incredere merita tot respectul
multumes foarte mult tot personaluluisi in
mod special dlui doctor Licsandru

Ioana Maria Ionitarecommends Clinica CISO Medical.

Feb 2,2018.

5 Stars

Recomand cu incredere Clinica Ciso Dental! Sunt placut impresionata de profesionalismul intregii echipe, un loc unde mergi cu incredere si fara teama!

Despre implanturile dentare

Ce este un implant dentar?

Implantul dentar reprezintă un sistem creat din materiale biocompatibile cu organismul uman care se fixează în osul maxilarului, pilon ce reprezintă rădăcina artificială pe care se construieşte un dinte artificial.

Care sunt beneficiile?

Beneficiile implantului dentar sunt resimţite încă din primele zile de la intervenţia chirurgicală.

 • Masticaţia va fi realizată fără probleme dar şi fonația
 • Frustrările cauzate de complicaţiile dentare vor dispărea prin redarea esteticii faciale şi orale
 • Prevenirea retracţiei gingivale dar şi resorbţia osului
 • Implanturile dentare nu degradează integritatea dinţilor vecini, chiar îi face pe aceştia să aibă o durată de viaţă mai lungă
 • Implanturile dentare se comportă precum dinţii naturali
 • Vei putea reintra în activităţile zilnice la scurt timp după intervenţia chirurgicală

Rata de succes este foarte mare, în proporţie de 95% la mandibulă şi 90% la maxilar. Singura condiţie este ca pacientul să fie apt din toate punctele de vedere. Implanturile dentare sunt o soluție de lungă durată. Este de datoria noastră să îţi spunem că protezele dentare trebuie schimbate o dată la 5-7 ani, iar implanturile pot rezista o viață întreagă dacă sunt îngrijite corespunzător.

Care sunt beneficiile?

Este foarte important că dinţii care lipsesc să fie înlocuiţi. Lipsa unei danturi complete poate duce la complicaţii grave la nivelul dinţilor vecini dar şi al gingiilor: pierderea osului, îmbolnăvirea articulaţiilor mandibulare, malocluzia (muşcătura incorectă) şi multe altele.

Implanturile dentare ajută la menținerea formei feței. Lipsa dinților duce în timp la modificarea înălțimii feței dar şi la stimularea apariţiei ridurilor. Reconstrucţia şi regenerarea dentară depind atât de starea de sănătate a pacientului cât şi de calitatea materialelor utilizate de dentist pentru a înlocui dintele sau dinţii lipsă.

Despre sistemul Bredent

Care sunt beneficiile?

Bredent Medical joacă un rol important pe piaţa stomatologică iar produsele sale revoluţionare schimbă în bine implantologia pe plan mondial.
Graţie experienţei şi a departamentului de dezvoltare şi cercetare, Bredent Medical dispune de o gamă variată de tipologii de implanturi dentare printre care se numără implanturile SKY classic, blueSky, narrowSky miniSKY și whiteSKY.

Tehnica SKY fast & fixed

Tratamentul ce îţi permite să pleci cu un zâmbet perfect funcţional într-o singură zi.

Ce este tehnica SKY fast & fixed?

Este o soluţie concepută special pentru a veni în ajutorul celor care, din varii motive, au nevoie de implanturi şi proteze ce trebuie realizate în doar 24 de ore.

Mulţumită implanturilor angulate, osul nativ devine un suport perfect biomecanic pentru restaurare. Încărcarea imediată este posibilă şi datorită conectării implanturilor într-o construcţie pasivă - în acest caz o punte cimentată intraoral. Execuţia punţii provizorii, perfect pasivă, se realizează într-un termen de circa 2 ore.

Care sunt avantajele procedurii SKY fast & fixed ?

 • Poţi avea o lucrare fixă şi funcţională, după o singură şedinţă de tratament.
 • Poţi relua activităţile zilnice în termen de 24 de ore;
 • Proteza fiind fixă, eliminând orice disconfort la nivelul vorbirii sau masticaţiei;
 • Nu este necesară augmentarea osoasă;

Condiţiile pe care un pacient trebuie să le îndeplinească:

 • Gingia trebuie să fie într-o stare propice pentru intervenţie
 • Muşcătura (plan ocluzal masticator corect)
 • Deşi adiţia de os nu este necesară, se ţine cont de textura ţesutului osos care trebuie să fie solidă
 • Pacientul nu trebuie să fie sub tratament oncologic pentru patologii de ţesut osos

Ce este SKY Titanium?

Cel mai avansat tip de tratament, confecționat din aliaj de titan

Ce este Sistemul de implant dentar din titan - SKY Titanium?

Un sistem inovativ de implanturi dentare confecţionate din aliaj de titan de înaltă calitate ce asigură protecţia osului cortical, permiţând aplicarea imediată a unei coroane dentare, reducând semnificativ timpul alocat tratamentului.

Care sunt beneficiile?

 • Datorită design-ului optimizat şi al protocolului chirurgical orientat spre calitatea osului, stabilitatea primară ridicată este atinsă
 • Conexiunea tub-în-tub, cu Torx®, cea mai lungă din industria de profil, permite conexiunea de încredere a implantului cu abutmentul şi evită deşurubarea sau ruperea şuruburilor, deoarece asigură o distribuţie perfectă şi uniformă a forţelor masticatorii între şurub şi abutment
 • Există toate opţiunile pentru lucrări reţinute prin înşurubări laterale dar şi verticale (ocluzale), precum şi restaurări protetice cimentate cu posibilitatea de platform-shift.
 • Bazându-se pe experienţa protetică, dar şi pe o conexiune de încredere între bont şi implant, există şi posibilitatea de a opta pentru restaurări imediate cu SKY fast & fixed - extracţie - inserare implanturi dentare - restaurare temporară - într-o singură zi.

Condiţiile pe care un pacient trebuie să le îndeplinească:

 • Gingia trebuie să fie într-o stare propice pentru intervenţie
 • Muşcătura (plan ocluzal masticator corect)
 • Deşi adiţia de os nu este necesară, se ţine cont de textura ţesutului osos care trebuie să fie solidă
 • Pacientul nu trebuie să fie sub tratament oncologic pentru patologii de ţesut osos

Implantul blueSKY

Implant dentar din titan structurat în zona coronară

(sau Implantul de titan structurat în zona coronară şi suprafaţă Osseo Connect (ocs) )

Care sunt avantajele implantului blueSKY?

 • Datorită acestui design modern blueSKY este ideal pentru plasarea implantului la nivelul osului, dar şi pe creste augmentate, totodată oferă şi precondiţia unei aderări osoase ridicate după implantare
 • Suprafaţa obţinută prin sablare şi tratament acid la temperatură înaltă arată gradul ridicat al tehnologiei de ultimă oră în domeniu al noului sistem de implant dentar, asigurând pe termen lung succesul integrării în osul nativ sau artificial
 • Conexiunea tub-în-tub, cu Torx®, cea mai lungă din industria de profil, permite conexiunea de încredere a implantului cu abutmentul și evită deșurubarea sau ruperea șuruburilor, deoarece asigură o distribuție perfectă și uniformă a forțelor masticatorii între șurub și abutment
 • O conexiune durabilă este garantată prin rotația reziduală scăzută datorată îmbunătățirii preciziei realizării și a toleranței identice în comparație cu conexiunea hexagonală internă, și datorită contactului în suprafață dintre bont și implant

Etapele stabilirii planului de tratament:

 • O planificare riguroasă a unui tratament în baza radiografiei sau a tomografului
 • Luarea unei amprente pe baza căreia se va stabili modelul personalizat al tratamentului
 • Realizarea procedurilor necesare nevoilor tale precum: Igienizarea profesională Obligatorie
 • Tratarea cariilor şi reconstruirii dinţilor afectaţi de leziuni; Tratamente de canal, etc.

Implantul SKY classic

Implant dentar cu suprafața Osseo Connect (OCS)

Care sunt avantajele implantului SKY classic??

 • SKY classic combină doi factori de succes: pe de o parte un design implantar campion al stabilității primare, iar pe de altă parte o suprafață cu o extraordinară receptivitate pentru elementele biologice
 • Spre deosebire de blueSKY, noul SKY classic are în regiunea de colet, pe primii 2 mm. o porțiune rafinată de mașină; aceasta răspunde pozitiv în cele mai grele 2 situații: pe de o parte, șanțurile microscopice pot conferi suport și attachment pentru țesuturile moi, ceea ce indică această linie implantară pentru plasarea supracrestală, iar pe de altă parte, în situația unei creste alveolare neregulate, sau dacă vă puteți aștepta la resorbția osului, porțiunea expusă este foarte ușor de igienizat de către pacient
 • Gama de dimensiuni coincide cu blueSKY, excepție făcând nou-înființatul diametru de 5,5 mm. de la blueSKY, iar indicația majoră pentru noul SKY classic este pentru situațiile cu creastă neregulată sau grosime insuficientă, acolo unde este de așteptat ca remodelarea osului alveolar să se continue şi după implantare, cel mai frecvent aflându-se în situația aceasta zona laterală mandibulară, mai ales în cazul edentaţiilor terminale

Etapele stabilirii planului de tratament:

 • O planificare riguroasă a unui tratament în baza radiografiei sau a tomografului
 • Luarea unei amprente pe baza căreia se va stabili modelul personalizat al tratamentului
 • Realizarea procedurilor necesare nevoilor tale precum: Igienizarea profesională Obligatorie
 • Tratarea cariilor şi reconstruirii dinţilor afectaţi de leziuni; Tratamente de canal, etc.

Implantul narrowSKY

Implant dentar din titan cu platformă de 3,5 mm - Rezolvarea estetică a edentațiilor înguste

Care sunt avantajele implantului narrowSKY?

 • Oferă soluții atât pentru spațiile înguste dar și pentru arcade atrofiate fără a abandona conceptul simplității cu un număr redus de componente, afirmație întărită de faptul că toate părțile protetice ale sistemului pot fi încadrate pe o pagină dublă A4
 • Beneficiind de conceptul "platform switch", toate componentele care au fost dezvoltate pentru narrowSKY pot fi folosite și pe implanturile consacrate blueSKY și SKY classic
 • Atât formatoarele gingivale cât și bonturile castabile sunt de asemenea disponibile.

Etapele stabilirii planului de tratament:

 • O planificare riguroasă a unui tratament în baza radiografiei sau a tomografului
 • Luarea unei amprente pe baza căreia se va stabili modelul personalizat al tratamentului
 • Realizarea procedurilor necesare nevoilor tale precum: Igienizarea profesională Obligatorie
 • Tratarea cariilor şi reconstruirii dinţilor afectaţi de leziuni; Tratamente de canal, etc.

Ce este miniSKY?

Sistemul de implant din titan cu diametru redus

Ce este Sistemul de mini implanturi dentare miniSKY?

 • Cu miniSKY, bredent medical oferă un implant care are un diametru redus și care se potrivește perfect fixării protezei datorită proprietăților sale tehnice
 • Implanturile miniSKY au suprafața testată osseo-conectare (ocs) ® a implanturilor blueSKY, care asigură o oseointegrare optimă
 • Sunt numai pentru maxilarul inferior

Care sunt beneficiile?

 • miniSKY unt implanturi dentare cu diametru redus, dar care beneficiază de succesul osteointegrării garantate de suprafaţa osseo connect®
 • Implanturile sunt potrivite atât pentru spațiile înguste dar și pentru arcade atrofiate

Condiţiile pe care un pacient trebuie să le îndeplinească:

 • Gingia trebuie să fie într-o stare propice pentru intervenţie
 • Muşcătura (plan ocluzal masticator corect)
 • Deşi adiţia de os nu este necesară, se ţine cont de textura ţesutului osos care trebuie să fie solidă
 • Pacientul nu trebuie să fie sub tratament oncologic pentru patologii de ţesut osos

Ce este whiteSKY?

Sistemul de implant din dioxid de zirconiu - Perfecţiunea în reconstituirea frumuseţii naturale

Ce este Sistemul de implant din zirconiu whiteSKY?

 • whiteSKY este un implant dentar din dioxid de zirconiu, culoarea dintelui natural. Nici o umbră întunecată nu va afecta frumuseţea restaurărilor cu whiteSKY
 • Implanturile de zirconiu whiteSKY oferă înaltă calitate și, mai ales, restaurări stomatologice estetice. Aspectul lor nu va fi afectat de nuanțe întunecate, chiar și în cazurile unei înălţimi mici a gingiei.

Care sunt beneficiile?

 • Deoarece zirconiul nu are proprietăți metalice, whiteSKY este soluția perfectă pentru pacienții cu sensibilitate la metale
 • Materialul este perfect potrivit pentru implant şi este de trei ori mai rezistent decât titanul
 • Elasticitatea şi rezistenţa reprezintă avantaje ideale pe termen lung şi-l recomandă pentru a evita fracturile
 • Dispune de aceleaşi caracteristici biointegrabile ca şi titanul, suprafeţele fiind comparabile în ceea ce priveşte osteointegrarea

Condiţiile pe care un pacient trebuie să le îndeplinească:

 • Gingia trebuie să fie într-o stare propice pentru intervenţie
 • Muşcătura (plan ocluzal masticator corect)
 • Deşi adiţia de os nu este necesară, se ţine cont de textura ţesutului osos care trebuie să fie solidă
 • Pacientul nu trebuie să fie sub tratament oncologic pentru patologii de ţesut osos

Rezervă oferta și aplică pentru o programare!

Bld. Burebista ,Nr. 1 Bl.D 15 ,Sc. 3 ,Ap 71 ,P

Apelează-ne
Apelează-ne

0721.208.884

Trimite-ne un e-mail la
Trimite-ne un e-mail la

contact@cisodental.ro

Programează-te
Programează-te

Simplu si rapid

Sună