Cauți o echipă capabilă pentru realizarea unui implant dentar de cea mai bună calitate? Am ajutat sute de oameni ca tine!

Implantul dentar, pe ințelesul tuturor, ține locul de fapt rădăcinii unui dinte. Poți fi sigur de calitatea si de caracteristicile materialelor folosite aici la CISO, pentru că noi iți eliberăm un certificat în care tu ai toate informațiile legate de noul tău dinte.

Totul va începe cu o consultație pentru ca primul pas este de a ne asigura că puteți primi un implant dentar iar după ce vom face asta, vom alege împreună cea mai bună soluție pentru dumneavoastră, atât din punct de vedere financiar cât și din punct de vedere funcțional.

De ce să alegi un implant dentar?

Cazuri implantologie:

Beneficiile implantului dentar

Rezistă mai mult

Implanturile dentare sunt o soluție pe termen lung
Punțile dentare tradiționale durează doar cinci – șapte ani, și, cu o îngrijire adecvată, uneori mai mult de 10 de ani, dar la un moment dat acestea vor trebui înlocuite.

Un zâmbet perfect

Zâmbești fără jenă în public!
Nu este nevoie să stai acasă sau să te simți inconfortabil în public, jenat pentru că zâmbetul tău arată diferit.

Structura mandibulară osoasă sanatoasă

Previne deteriorare osului maxilar
A lasa spații goale în gură după ce ai pierdut unul sau mai mulți dinți poate duce la probleme de sănatate suplimentare, cum ar fi pierderea unora și deteriorarea osului maxilar.

Consultația de specialitate este primul pas, în cadrul căreia se evaluează starea de sănătate a pacientului.
Implantul dentar este un dispozitiv tip rădăcina fabricat din titan de înalta puritate utilizat în stomatologie pentru a sprijini restaurări protetice.Implanturile dentare sunt endo-osoase, se fixează în os, preluând astfel atribuțiile rădăcinii unui dinte.

De ce CISO Medical ?

Peste 10.000 de implanturi

Condiții de maximă igienă și sterilizare.

Peste 1000 de augumentări osoase și liftinguri de sinus

De 10 ani în România

Servicii stomatologice integrate

Posibilitate de plată în rate

La CISO folosim titan de înaltă puritate pentru pivot și bont, iar coronița trebuie să fie și ea din materiale de calitate. Nu trebuie să îți faci griji pentru pivot, pentru că acesta este osteointegrat în 4-6 luni, datorită faptului că titanul este biointegrabil.
În cazul implantului standard (numit și bifazic) intervenim din nou după aceste 4-6 luni pentru a pune bontul și apoi coroniță. Astfel, suntem siguri că pivotul a fost asimilat și tu ai un nou dinte de care te poți bucură pe deplin.

Dacă ai nevoie de un implant dentar în București, te așteptăm cu mare drag la CISO, să găsim împreună cea mai bună soluție pentru ține.

Condiții excelente, medici calificați și prețuri accesibile. Experiența mea a fost una pozitivă și recomand această clinică.

Alex V.

Oameni de încredere, merită tot respectul… Mulțumesc foarte mult tot personalului și în mod special domnului doctor Licsăndroiu!

Nicoleta L.

Bună ziua si bine v-am gasit! Mă bucur că existați, foarte multe persoane au nevoie de tratamente de specialitate sau implanturi. Cu siguranță că prețurile sunt cu mult peste puterea multora dintre noi, dar cu ceva eforturi o să apelăm la serviciile dumneavoastră. Vă urez viață lungă și să redați sănătatea celor care se hotarasc să vină la clinica dumneavoastră!

Viorica S.

Aici ne interesează atât densitatea cât și sănătatea osoasă sau dacă există alte afecțiuni în organism. Uneori s-ar putea să fie nevoie să facem regenerare osoasă, dacă ai stat o perioadă mai mare de timp fără dinte și osul s-a retras.
Primul pas în alegerea unei astfel de soluții este consultația de specialitate și realizarea setului de analize. După ce decidem că ai nevoie de un implant dentar, înainte de a discuta de prețurile implantului dentar, cum se face de multe ori, este cazul să vedem dacă organismul poate primi un implant dentar.

Programează-te

Sunt de acord să îmi fie stocate și prelucrate datele conform politicii de confidențialitate.

Bld. Burebista ,Nr. 1 Bl.D 15 ,Sc. 3 ,Ap 71 ,P

Apelează-ne

Apelează-ne

0721.208.884

Trimite-ne un e-mail la

Trimite-ne un e-mail la

contact@cisodental.ro

Programează-te

Programează-te

Simplu si rapid

Apelează
Vezi Locația