Implant dentar

Implantul dentar, pe ințelesul tuturor, ține locul de fapt rădăcinii unui dinte. Poți fi sigur de calitatea si de caracteristicile materialelor folosite aici la CISO, pentru că noi iți eliberăm un certificat în care tu ai toate informațiile legate de noul tău dinte.

Totul va începe cu o consultație pentru ca primul pas este de a ne asigura că puteți primi un implant dentar iar după ce vom face asta, vom alege împreună cea mai bună soluție pentru dumneavoastră, atât din punct de vedere financiar cât și din punct de vedere funcțional.

De ce să alegi un implant dentar?

Implanturi dentare - Cazuri implantologie:

Beneficiile implantului dentar

Rezistă mai mult

Implanturile dentare sunt o soluție pe termen lung
Punțile dentare tradiționale durează doar cinci – șapte ani, și, cu o îngrijire adecvată, uneori mai mult de 10 de ani, dar la un moment dat acestea vor trebui înlocuite.

Un zâmbet perfect

Zâmbești fără jenă în public!
Nu este nevoie să stai acasă sau să te simți inconfortabil în public, jenat pentru că zâmbetul tău arată diferit.

Structura mandibulară osoasă sanatoasă

Previne deteriorare osului maxilar
A lasa spații goale în gură după ce ai pierdut unul sau mai mulți dinți poate duce la probleme de sănatate suplimentare, cum ar fi pierderea unora și deteriorarea osului maxilar.

Consultația de specialitate este primul pas, în cadrul căreia se evaluează starea de sănătate a pacientului.
Implantul dentar este un dispozitiv tip rădăcina fabricat din titan de înalta puritate utilizat în stomatologie pentru a sprijini restaurări protetice.Implanturile dentare sunt endo-osoase, se fixează în os, preluând astfel atribuțiile rădăcinii unui dinte.

De ce CISO Medical ?
Peste 10.000 de implanturi
Condiții de maximă igienă și sterilizare.
Peste 1000 de augumentări osoase și liftinguri de sinus
De 10 ani în România
Servicii stomatologice integrate
Posibilitate de plată în rate

La CISO folosim titan de înaltă puritate pentru pivot și bont, iar coronița trebuie să fie și ea din materiale de calitate. Nu trebuie să îți faci griji pentru pivot, pentru că acesta este osteointegrat în 4-6 luni, datorită faptului că titanul este biointegrabil.
În cazul implantului standard (numit și bifazic) intervenim din nou după aceste 4-6 luni pentru a pune bontul și apoi coroniță. Astfel, suntem siguri că pivotul a fost asimilat și tu ai un nou dinte de care te poți bucură pe deplin.

Dacă ai nevoie de un implant dentar în București, te așteptăm cu mare drag la CISO, să găsim împreună cea mai bună soluție pentru ține.

Condiții excelente, medici calificați și prețuri accesibile. Experiența mea a fost una pozitivă și recomand această clinică.

Alex V.

Oameni de încredere, merită tot respectul… Mulțumesc foarte mult tot personalului și în mod special domnului doctor Licsăndroiu!

Nicoleta L.

Bună ziua si bine v-am gasit! Mă bucur că existați, foarte multe persoane au nevoie de tratamente de specialitate sau implanturi. Cu siguranță că prețurile sunt cu mult peste puterea multora dintre noi, dar cu ceva eforturi o să apelăm la serviciile dumneavoastră. Vă urez viață lungă și să redați sănătatea celor care se hotarasc să vină la clinica dumneavoastră!

Viorica S.

Aici ne interesează atât densitatea cât și sănătatea osoasă sau dacă există alte afecțiuni în organism. Uneori s-ar putea să fie nevoie să facem regenerare osoasă, dacă ai stat o perioadă mai mare de timp fără dinte și osul s-a retras.
Primul pas în alegerea unei astfel de soluții este consultația de specialitate și realizarea setului de analize. După ce decidem că ai nevoie de un implant dentar, înainte de a discuta de prețurile implantului dentar, cum se face de multe ori, este cazul să vedem dacă organismul poate primi un implant dentar.

Implant Dentar

In cei 10 ani de experienta, chirurgia a fost motorul activitatii noastre.

Am depasit cu succes un numar de 1000 de ridicari de sinus/augumentari osoase si 4000 de implanturi inserate.

De la inceputul anului 2017, prin aceste campanii,  peste 250 de pacienti au beneficiat cu succes de implanturi dentare. Prin intermediul lor, dorim sa facem reabilitarea orala un serviciu accesibil tuturor.

Pentru aceasta,  am redus substantial costurile presupuse de o lucrare protetica pe implant.

 

O lucrare dentara pe implant presupune:

 1. Implantul dentar- 1800  = 950 RON;
 2. Bontul protetic 650 RON;
 3. Coroana metalo-ceramica sau ceramica pe zirconiu sau proteza mobilizabila.

 

Pentru inscriere sunt necesare:

 • Consultatia de specialitate – care se efectueaza cu o programare in prealabil si in baza unei radiografii panoramice sau tomografii;
 • Planul de tratament va fi intocmit de medic in cadrul consultatiei, acesta va include variantele de tratament potrivite pentru dvs., costurile, etapele si timpii de executie;
 • Analizele medicale ( in cazul problemelor de sanatate complexe) si orice alte investigatii pe care specialistul le considera necesare: tomografii, radiografii, etc;
 • Achitatea contravalorii bonturilor protetice;

Avantajele promotiei:

 • Reducere 75 % la consultatia de specialitate + planul de tratament ;
 • Implanturile dentare in promotie (indiferent de numarul lor)
 • Reducere personalizata pentru lucrarea protetica, in functie de complexitatea acesteia;
 • Profesionalism;
 • Siguranta si calitate;
 • Medici cu experienta sub atenta indrumare a chirurgilor specialisti;
 • Supraveghere in perioada post-operatorie – ne asiguram ca indicatiile privind ingrijirea zonei operate sunt pe deplin intelese, efectuam controale ori de cate ori este nevoie;
 • Implantul dentar si lucrarea protetica fac obiectul unei garantii emise la finalizarea lucrarilor.

       

 *Termene si conditii.

 • Serviciile ce fac obiectul promotiilor nu pot fi achitate in rate prin CardAvantaj sau OptimoCard;
 • Locul in program se rezerva prin achitarea contravalorii bonturilor protetice, aferente numarului de implanturi inserate in cadrul interventiei, pana la data stabilita si in limita locurilor disponibile;
 • Desigur, ne dorim sa ne fiti pacient si in ultima etapa, de aceea se achita 20 % din valoarea lucrarii protetice in ziua interventiei;
 • Restul, peste peste 6 luni, cand noua dantura va fi gata!
Programează-te
Sunt de acord să îmi fie stocate și prelucrate datele conform politicii de confidențialitate.
Apelează
Vezi Locația