Estetica dentara

Cu toții ne dorim să avem un zâmbet cât mai frumos, să ne simțim bine atunci când zâmbim, să facem acest lucru cu deplină încredere.

Iată cum te putem ajuta! Citește în continuare pentru a afla care sunt beneficiile acestei tehnici dentare și care sunt modalitățile prin care putem ajunge la zâmbetul pe care ți-l dorești!

Beneficiile esteticii dentare

Rezultate rapide

Evident că cel mai mare beneficiu pentru cosmetica dentară este că produce rezultate. Pacienții care în urmă cu doar câțiva ani se mulțumeau cu dinți ciobiți, fisurați sau rupți, îi pot înfrumuseța acum.

Crește stima de sine

Avantajele unor dinți mai albi sunt extraordinare! Cu dinți mai albi zâmbetul tău va arăta mult mai bine, ceea ce îți oferă mai mult încrederea de sine.
Un zâmbet încrezător!

Ești in trend

Astăzi oamenii devin din ce în ce mai sofisticați cu privire la aspectul și zâmbetul lor. Acest lucru duce la creșterea încrederii de sine.

Ce este o carie și cum o putem trata?

Cariile sunt provocate de bacterii din cavitatea bucală care descompun alimentele în acizi și atacă smalțul. Caria dentară apare în momentul în care smalțul și dentina se înmoaie sub acțiunea atacului acid și se produce o cavitate.

Odată ce a trecut de smalț, caria înaintează mai rapid prin dentină și ajunge la pulpă, producând inflamația și infecția. Obturațiile reprezintă cel mai comun tratament al cariei. Medicul va elimina toată zona afectată și va umple cavitatea cu material de culoarea dintelui, rezultatul fiind total fizionomic și funcțional.

Ce este albirea dentară?

Este unul dintre cele mai solicitate tratamente ale esteticii dentare. Presupune aplicarea pe dinți a unor compuși peroxidici care penetrează smalțul și albesc dentina.

Tratamentul de albire în cabinet folosește peroxid de hidrogen la o concentrație foarte mare. Medicul izolează gingigiile, aplică substanța pe dinți, substanță activată de o lumină specială cu leduri sau laser. În afară de avantajele estetice, albirea presupune și o serie de contraindicații.

Servicii de estetica dentara de care ne ocupăm

Albire dinți

După albirea dentară profesională, dinții tăi se vor bucura în continuare de grija noastră și de tratamente destinate desensibilizării și remineralizării structurilor astfel încât sănătatea dinților tăi să nu fie afectată.
Este mai avantajos și mai durabil să apelezi la albirea profesională în cabinetul stomatologului pentru că noi folosim produse cu o concentrație de peroxid de hidrogen mai ridicată decât cele pe care le poți folosi tu acasă.

Remodelarea dentară

Este procesul de șlefuire a dinților prin care se îndepărtează mici cantități de smalț.
Acest procedeu se folosește în cazul în care pacientul are nevoie de ajustări minime.

Fațete dentare

Ele sunt ca o îmbrăcăminte din porțelan cu rol de a reface morfologia, anatomia și estetica dintelui afectat.
Fațetele se mai pot realiza și din compozit de rășină (materialul din care se realizează „plombele”) direct în cabinetul dentar de către medicul dentist.

Reconturarea gingivală

Procedeu estetic prin care se ridică marginea gingivală pentru obținerea unui contur gingival simetric.
Se recomandă în situațiile în care zâmbetul expune prea mult din gingie sau atunci când se dorește alungirea unor dinți scurti.

Bijuterii dentare

Este o piesă de decorațiune specială, această poate fi un diamant sau oricare altă piatră semiprețioasă, care poate fi atașată pe dinți fără a provoca sau a avea vreun efect negativ asupra dinților.
Bijuteria dentară în cele mai multe cazuri poate să se mențină pe dinte aproximativ un an de zile.

Inlay/Onlay

Cu ajutorul inlay-ului se pot reface până la doi pereți ai unui dinte pe când în cazul onlay-ului se pot reface chiar și patru.
Reprezintă o soluție mai moderna și mai bună atunci când vă confruntați cu apariția unei carii.

Bijuterii dentare

Pentru un zâmbet cu adevărat strălucitor, îți recomandăm bijuteriile
dentare. Fabricate din materiale semiprețioase sau ștrasuri, ele se lipesc pe dinte printr-o metodă non-invazivă, nu necesită șlefuire și rezistă la periaj și masticație.

Fațete dentare

Atunci când imperfecțiunile dinților nu se pot corecta prin profilaxie sau restaurări din compozit, se pot aplica fațetele dentare fără a afecta structura și sănătatea dintelui.

Servicii de estetica dentare pe care te poți baza!

Profesionalism și rapiditate. Mă bucur că rezolvă urgențele.

Catalin T.

Recomand cu încredere Clinica CISO Medical! Sunt plăcut impresionată de profesionalismul întregii echipe, un loc unde mergi cu încredere și fără teamă!

Ioana Maria I.

Un medic minunat nu te lasă să pleci până nu îți explică absolut tot ce implică tratamentul și îți dă ocazia să iei cea mai bună hotărâre.

Maria D.

De ce CISO Medical ?
Peste 10.000 de implanturi
Condiții de maximă igienă și sterilizare.
Peste 1000 de augumentări osoase și liftinguri de sinus
De 10 ani în România
Servicii stomatologice integrate
Posibilitate de plată în rate
Programează-te
Sunt de acord să îmi fie stocate și prelucrate datele conform politicii de confidențialitate.

Bld. Burebista ,Nr. 1 Bl.D 15 ,Sc. 3 ,Ap 71 ,P

Apelează-ne
Apelează-ne

0721.208.884

Trimite-ne un e-mail la
Trimite-ne un e-mail la

contact@cisodental.ro

Programează-te
Programează-te

Simplu si rapid

Sună