Skip to main content
Cabinet stomatologic » Servicii » Estetică dentară

Estetică dentară

Cu toții ne dorim să avem un zâmbet cât mai frumos, să ne simțim bine atunci când zâmbim, să facem acest lucru cu deplină încredere.

Iată cum te putem ajuta! Citește în continuare pentru a afla care sunt beneficiile acestui serviciu dentar și care sunt modalitățile prin care putem ajunge la zâmbetul pe care ți-l dorești!

Beneficiile esteticii dentare

  • estetica dentară îmbunătățește în primul rând aspectele psihologice, conferind o mai bună încredere în sine, aceasta având efecte și asupra vieții sociale și profesionale.
  • tehnologia și tehnicile avansate ne ajută să dobândim un aspect perfect cu minim de durere în perioade scurte de timp
  • fațetele conferă avantajul de a reda un aspect plăcut și natural dinților păstrând structura dentară sănătoasă și îmbunătățind radical aspectul fizionomic
  • fațetele dentare nu se pătează, oferind pacienților plăcerea de a se bucura din plin de alimentele cu potențial colorant
  • estetica dentară oferă soluții fără compromis pentru rezolvarea tuturor problemelor dentare într-o notă naturală în care funcționalul se întrepătrunde perfect cu frumosul

Programează-te la o consultație,  la unul din  numerele de telefon afișate:

0772 165 028 – CISOMedical Burebista, Sector 3

0772 165 028 – CISOMedical Lujerului, Sector 6

Sau completează formularul de contact

Evident că cel mai mare beneficiu al cosmeticii dentare este că produce rezultate estetice imediate și de durată. Pacienții care în urmă cu doar câțiva ani se mulțumeau cu dinți ciobiți, fisurați sau rupți, pot beneficia de o schimbare radicală și înfrumusețarea lor acum.

Astăzi oamenii devin din ce în ce mai sofisticați cu privire la aspectul și zâmbetul lor. Acest lucru duce la creșterea încrederii de sine.

Albirea dentară

Este unul dintre cele mai solicitate tratamente ale esteticii dentare. Presupune aplicarea pe dinți a unor compuși peroxidici care penetrează smalțul și albesc dentina.

Rezultatele nu întârzie să apară, ne putem bucura de un zâmbet alb în doar 30 de minute.

Este mai avantajos și mai durabil să apelezi la albirea profesională în cabinetul stomatologului pentru că noi folosim produse cu o concentrație de peroxid de hidrogen mai ridicată decât cele pe care le poți folosi tu acasă.

albire dentara before and after
Fațete dentare

Ele sunt ca o îmbrăcăminte din porțelan cu rol de a reface morfologia, anatomia și estetica dintelui afectat.

Fațetele se mai pot realiza și din compozit  (materialul din care se realizează „plombele”) direct în cabinetul dentar de către medicul dentist, zirconia sau ceramica presată.

Reconturarea gingivală

Procedeu estetic prin care se ridică marginea gingivală pentru obținerea unui contur gingival simetric.

Se recomandă în situațiile în care zâmbetul expune prea mult din gingie sau atunci când se dorește alungirea unor dinți scurți.

Bijuteria dentară

Este o piesă de decorațiune specială, această poate fi un diamant sau oricare altă piatră semiprețioasă, care poate fi atașată pe dinți fără a provoca sau a avea vreun efect negativ asupra dinților.

Inlay/Onlay

Acestea reprezintă piese protetice care refac morfologia dentară cu pierdere minimă de substanță dentară. Dacă în cazul coroanelor dentare se poate apela la tratamentul endodontic, acestea păstrează vitalitatea dintelui.

Medici
Dr. Dumitrescu Dragoș
Dr. Licsăndroiu Bogdan
Dr. Licsăndroiu Verona
Formular de contact


    Close Menu
    Urgențe: Telefon: 0772 165 028