Skip to main content
Cabinet stomatologic » Tehnologie

Tehnologie

La Clinica CISO Medical, credem că o experiență plăcută a unui tratament dentar se bazează pe siguranța și confortul pacientului. Acesta este motivul pentru care echipa noastră este încântată să folosească aparatură de ultimă generație pentru a asigura sănătatea și satisfacția continuă a fiecărui pacient.

Protetică și estetică dentară

Scanner intraoral: Medit i500

Scanner-ul intraoral Medit- i500 este unul dintre cele mai rapide mijloace de realizare a amprentelor dentare, prin utilizarea celor două camere și a algoritmilor de detecție/scanare, oferă un confort crescut pacientului în procesul de scanare. Îl fac partenerul ideal pentru un flux digital de lucru între clinică și cabinetul de tehnică dentară.

Scanner intraoral: Medit i500

Lampa ZOOM! WhiteSpeed

Când vine vorba de Philips Zoom!WhiteSpeed vei obţine cele mai spectaculoase rezultate. În 45 de minute, dinţii tăi pot fi cu până la 8 nuanţe mai albi, eliminând petele de alimente şi băuturi, îmbătrânirea şi chiar decolorarea provocată de anumite tipuri de medicamente

Lampa ZOOM! WhiteSpeed

Endodonție

VDW Gold Reciproc

Pentru un tratament pe canalele rădăcinilor dinților tăi cât mai precis și sigur într-o singură ședință.

Beefill 2in1 VDW Starter Kit

Obturare sigură a întregului sistem de canale radiculare.

Chirurgie și Implantologie

Fiziodispenser Implantmed SI-1023- W&H

Oferă medicului Implantolog ușurință, flexibilitate și siguranță în inserarea unui implant.

Modul W&H Osstell

Măsoară și evaluează stabilitatea implantului cu o precizie de 100% dupa inserare acestuia, pentru a stabili perioada de încarcare a implantului cu viitoarea lucrare protetică.

Sistem de inhalosedare digitală Matrx DIGITAL MDM

Echipament medical de înaltă performanță, special realizat pentru a calma durerea și ați oferi un confort cât mai plăcut în timpul tratamentului. Este utilizat preponderent la copii.

Departament ATI

Oferim Pacienților CisoMedical tot confortul și siguranța de care au nevoie în timpul și după intervențiile chirurgicale prin aparatură ATI, sedare conștientă și sală de recuperare.

Protecție și Igienă

Aparatură de sterilizare a instumentarului și dezinfecția aparaturii

Pentru că ne respectăm pacienții și meseria, aplicăm cu rigurozitate procedurile de sterilizare a instrumentarului, dezinfecție a aparaturii, a suprafețelor de lucru.

Lămpi Bactericide

Ținem ca aerul din clinicile noastre să fie cât mai curat pentru pacienții noștri.

Aparat automat pentru acoperirea pantofilor

Pentru că vrem să-ți oferim cât mai multă protecție și siguranță prin menținerea tuturor suprafețelor impecabile din clinicile CISOMedical.

Close Menu
Urgențe: Telefon: 0772 165 028 / 0721 208 884