Dantură completă fixă în 24 de ore

Tehnica de implanturi reprezintă o soluție special concepută pentru a veni în ajutorul Pacienților care, din varii motive, au nevoie de dinți ficși pe implanturi ce trebuie realizate în doar 24 de ore.

Este soluția cu cele mai bune rezultate în timp, după mai multe studii și ducumentări ( în primii 7 ani cu o rată de supraviețuire a implaturilor în os de 99 % , iar după 7 ani cu o rată de supraviețuire a implanturilor în os de 98 %)

Dantură completă fixă în 24 de ore, prin proteza dentară fixă – Beneficii!

  • Lucrare fixă în 24 de ore ;
  • Revenirea la o viață socială normală de a 2-a zi;
  • Durere 0;
  • Intervenția se desfășoară sub anestezie locală sau sedare conștientă, pacientului oferindu-i-se un maxim de siguranță și confort
  • Număr minim de implanturi, implicit costuri mici;
  • În peste 95% din cazuri nu necesită adiție osoasă sau ridicare de sinus;
  • Reducerea numărului de ședințe /timp redus de tratament;
  • Sunt evitate zone anatomice importante;

Programează-te la o consultație,  la unul din  numerele de telefon afișate:

0721 208 884 0786 095 170 – CISOMedical Burebista, Sector 3

0772 165 028 – CISOMedical Lujerului, Sector 6

Sau completează formularul de contact

Consultația de specialitate

Analiza radiografiei/ C.T ( computerului tomograf )
Interpretarea analizelor uzuale
Scanare intraorală (după caz)

Inserarea implanturilor cu aplicarea lucrării fixe provizorii

Inserarea implanturilor – După caz se extrag dinții cu probleme, apoi se inserează 4 sau 6 implanturi în funcție de anatomia maxilarelor
Evaluarea capacității de osteointegrare a implanturilor pentru a putea stabili timpul rămas pana la protezarea definitiva
Amprenta si aplicarea lucrării fixe provizorii în maxim 24h.

Lucrarea definitivă

După 4-6 luni se va inlocui lucrarea provizorie cu cea definitivă care poate fi realizată din diferite materiale: compozit, ceramică, zirconiu, etc
Medici
Dr. Licsăndroiu Bogdan
Dr. Roșca Sergiu
Dr. Popescu Valentina

Întrebări și răspunsuri

La ce ar trebui să mă aștept în timpul și după procedura de implant dentar?

Înainte de inserarea implantului, echipa CISOMedical vor interpreta CT ul ( computer tomograf) și analizele uzuale de sânge. CT ul este o imagine 3D care va folosi pentru a planifica cu precizie plasarea implantului/ implanturilor dumneavoastră. Analizele de sânge ne vor arata dacă putem sa intervenim imediat sau după alte investigații la medici specialiști de cardiologi, diabetologie, endocrinologie,etc.

 

Pentru a introduce implantul, medicul dentist face o mică tăietură în gingie pentru a expune osul, în os se va face o gaură, apoi se va insera implantul. În următoarele câteva luni, osul se va regenera și va integra în siguranță implantul.

După ce osul se vindecă, medicul dentist o sa monteze bonturile de vindecare , se ia o amprentă și o trimite la laboratorul de tehnica dentară, unde se va produce coroana, puntea sau proteza dentară. De îndată ce noii dvs. dinți sunt gata, aceștia sunt atașați la implant prin cimentare, înșurubare sau cu diferite metode de prindere.

 

Pot sa fac tratament cu implanturi dacă am diabet?

Da, se poate opta pentru un tratament cu implanturi chiar și dacă am diabet, condiția fiind ca boala sa fie ținută în limitele normale de către un tratament. În urma interpretării analizelor, medicul chirurg/implantolog va explica dacă este nevoie de un tratament suplimentar sau dacă se poate face tratamentul cu implanturi imediat.

Pot sa optez pentru tratamentul cu implanturi dacă am probleme cu inima sau am suferit un AVC ( accident vascular) ?

Da, dar numai după cel putin 6 luni de la accidentul vascular și după mai multe investigații paraclinice.

Care este durabilitatea implanturilor și lucrărilor pe implanturi?

Unul dintre motivele pentru care implanturile dentare sunt alegerea preferată în       stomatologia restaurativă este faptul că pot dura foarte mult timp. Au o rată de succes de peste 98%.Dacă pacientul respecta indicațiile medicale și ale medicului implantolog și se fac controale regulat, Implanturile pot reziste în os peste 25 ani. Pe de altă parte, protezele dentare mobile nu durează mai mult de doi ani și nu au un aspect real, natural.

Cum vor arata Implanturile și lucrarea pe implanturi?

   Faptul că implanturile dentare conferă dinților aspectul lor natural îl face foarte unic, spre deosebire de protezele dentare mobile. Implanturile dentare dau încredere pacienților cu dinți lipsă, permițându-le să zâmbească deschis și să vorbească liber în public fără stigmatul asociat cu lipsa dinților.

Doare intervenția de inserare a implanturilor?

Intervenția se efectuează sub anestezie locală, iar în situația în care pacientul are nevoie de inserarea mai multor implanturi se poate opta și pentru sedare conștientă. Deci confortul pacientului este pe primul loc.

De ce tratamentul cu implanturi este mai bun decât cel cu proteze mobile?

     Implanturile dentare ajută la evitarea deteriorării dinților și a țesuturilor dure și moi, spre deosebire de protezele dentare mobile sau de punțile dentare care distrug și pot fractura dinții și osul din jur. Acest lucru se datorează faptului că țesuturile din jur nu văd implanturile ca pe un obiect străin sau extern.

Cât de rezistente sunt Implanturile?

  • Implanturile dentare oferă aceeași rezistență la mușcătură ca și dinții naturali. Spre deosebire de protezele dentare mobile, implanturile dentare nu îi limitează pe pacienți să mănânce doar anumite alimente.

Ce confort îmi oferă implantul?

Implanturile dentare oferă confort deplin pacienților. Acestea pot fi curățate și întreținute la fel ca și dinții naturali.

Care sunt modalitățile de plată?

Pentru că pentru noi sănătatea ta contează Clinica CISO Medical îți pune la dispoziție și posibilitatea de plată în rate lunare  prin creditul TBI Bank.

Pachete Promoționale Mandibulă (partea inferioară)

PACHET FAST INNO  – 4 implanturi pe mandibulă + lucrare provizorie în 24H

12 000 RON

de la 17 000 RON

PACHET SKY Fast And Fixed BREDENT – 4 implanturi pe mandibulă + lucrare provizorie în 24H

16 000 RON

de la 20 000 RON

Lucrarea Definitivă (3-6 luni) + Mentenanță Gratuită din 6 în 6 luni timp de 3 ani

de la

10 000 RON

Pachete Promoționale Maxilar (partea superioară)

PACHET FAST INNO  – 6 implanturi pe maxilar + lucrare provizorie în 24H

16 000 RON

de la 20 000 RON

PACHET SKY Fast And Fixed BREDENT – 6 implanturi pe maxilar + lucrare provizorie în 24H

19 500 RON

de la 25 500 RON

Lucrarea Definitivă (3-6 luni) + Mentenanță Gratuită din 6 în 6 luni timp de 3 ani

de la

10 000 RON

Am făcut-o pentru pacienții noștri.
O vom face și pentru voi.

Studii de caz

Pacientul s-a prezentat în clinica noastră și în urma investigațiilor clinice și radiologice am constatat că acesta prezenta o boală parodontală destul de severă cu mobilitate foarte mare a dinților.

Am intervenit prin extracția dințilori mobili și am inserat 4 implanturi prin tehnica Fast and Fixed de la Bredent în aceeași ședință.

Imediat după intervenția chirurgicală am luat amprenta cu transfer și a doua zi am montat lucrarea provizorie.

Dupa 6 luni de la intervenția chirurgicală am intervenit iar și am montat lucrarea definitivă.

Formular de contact