Proteza dentara

Atenuează pierderea de structură osoasă

Structura osoasă sănătoasă
Pierderea unor dinți produce și o reducere de masă osoasă. Acest lucru se întâmplă în special în cazurile în care dintele nu este înlocuit, și, cu atât mai mult, în cazul în care mai mulți dinți sunt pierduți.

Reabilitare orală eficientă

Soluție de întreținere orala
Până în prezent, nu există, în esență, nici o altă procedură de restaurare dentară, care să fie la fel de eficientă cea oferiă de protetică dentară.

Aspect estetic îmbunătățit!

Siguranță de sine
Ideea că “aspectul contează” a devenit din ce în ce relevantă în lumea de astăzi. Un studiu arată că în jur de 96% dintre persoanele care lucrează în SUA cred că un zâmbet frumos este o calitate estetică foarte importantă.

Coroanele dentare refac dinții fracturați, protejează nervul și îmbracă dinții îngălbeniți sau pătați.Echipa CISO Medical te sfătuiește să apelezi cu încredere la coroanele dentare din ceramică (porțelan), ceramică presată sau zirconiu!
Sunt practic un nou exterior pentru dinte, scopul lor fiind de a reda formă, dimensiunea și funcționalitatea .
Necesitatea acestui tip de restaurare protetică apare atunci când dinții sunt afectați de carii extinse, au pete evidente și modificări de culoare.

Protetica dentara - Serviciile de care ne ocupăm:

Coroană dentară

Coroanele dentare sunt practic un nou exterior pentu dinte. Sunt învelișuri ce acoperă un dinte, pentru a reda formă și dimensiunea normală ale acestuia.

Protezare Dentară Mobilă

Reprezintă o variantă terapeutică ce substituie lipsa totală sau parţială a dinţilor.
Tipul realizării unei proteze mobile este unul redus şi pot beneficia pacienţi ai căror dinţi urmează a fi extraşi sau chiar pentru cei ce îşi doresc un aspect plăcut al fizionomiei.

Protezare Dentară Fixă

Poate fi realizată atunci când numărul dinţilor absenţi este ridicat, iar zona edentată este pregătită supunerii unei intervenţii chirurgicale prin intermediul unor implanturi fixe ce pot susţine o punte.
Servicii dentare pe care te poți baza!
Oameni de încredere, merită tot respectul… Mulțumesc foarte mult tot personalului și în mod special domnului doctor Licsăndroiu!

Nicoleta L.

Condiții excelente, medici calificați și prețuri accesibile. Experiența mea a fost una pozitivă și recomand această clinică.

Alex V.

Bună ziua si bine v-am gasit! Mă bucur că existați, foarte multe persoane au nevoie de tratamente de specialitate sau implanturi. Cu siguranță că prețurile sunt cu mult peste puterea multora dintre noi, dar cu ceva eforturi o să apelăm la serviciile dumneavoastră. Vă urez viață lungă și să redați sănătatea celor care se hotarasc să vină la clinica dumneavoastră!

Viorica S.

Coroanele protetice pe implant
Acestea reprezintă etapa protetică a implanturilor dentare. După perioada de osteointegrare a implantului în os, urmând etape specifice, ajugem la finalitatea lucrării protetice ,prin coroanele sau punțile dentare pe implant.

De ce CISO Medical ?
Peste 10.000 de implanturi
Condiții de maximă igienă și sterilizare.
Peste 1000 de augumentări osoase și liftinguri de sinus
De 10 ani în România
Servicii stomatologice integrate
Posibilitate de plată în rate

Programează-te

Sunt de acord să îmi fie stocate și prelucrate datele conform politicii de confidențialitate.

Bld. Burebista ,Nr. 1 Bl.D 15 ,Sc. 3 ,Ap 71 ,P

Apelează-ne
Apelează-ne

0721.208.884

Trimite-ne un e-mail la
Trimite-ne un e-mail la

contact@cisodental.ro

Programează-te
Programează-te

Simplu si rapid

Sună