Skip to main content
Cabinet stomatologic » Cabinet Burebista

Ciso Medical Bulevardul Burebista

PROGRAM:

Luni-Vineri: 09:00 – 20:00

Formular de Contact


  CISO Medical
  4.9
  Based on 191 reviews
  powered by Google
  madalina trandafirmadalina trandafir
  06:46 12 Jul 23
  Ca de fiecare data, profesionalism, promptitudine si mult zambet!
  Popa MihaiPopa Mihai
  16:31 21 Jun 23
  Servicii de foarte buna calitate! Toți Doctorii foarte profesioniști! Mulțumesc mult! Recomand cu încredere!
  Rodica LebaducRodica Lebaduc
  07:52 21 Jun 23
  Gabriela IvanGabriela Ivan
  05:38 21 Jun 23
  Popa MihaiPopa Mihai
  05:42 15 Jun 23
  dorobantu valentinadorobantu valentina
  12:38 06 Jun 23
  Servicii de inalta calitate, personal foarte amabil. Mii de multumiri domnului doctor Hazem Abbas care, timp de 2 ani si 6 luni a avut grija ca rezultatul de dupa tratamentul cu aparatul dentar fix aplicat fetitei mele sa fie unul exceptional si da, asa este! Recomand cu toata increderea si imi exprim incantarea ca am ascultat sfatul domnului doctor de a fi de acord cu montarea aparatul inainte de a schimba toti dintii temporari (contrar opiniei altor medici) fapt pentru care am avut de castigat financiar dar cel mai important, copilul meu a capatat mult mai devreme confortul fizic si psihic.
  YOutuber AdvYOutuber Adv
  07:32 26 May 23
  Dr Hazem, cel mai de treaba si dulce om, cu un caracter deosebit, eu nu am vazut in primul rand doctor sa munceasca cu mai drag si spor ca el, rapid si bine isi iubeste munca si face din suflet !
  Adriana MiserciuAdriana Miserciu
  05:39 25 May 23
  Bună ziua! Colaborez cu Ciso Medical de aproximativ 5 ani. Dacă aș avea posibilitatea aș acorda 20 stele. Sunt oameni minunați, profesioniști dedicați acestei meserii. Doamnele de la recepție minunate. Am ocazia pe această cale să mulțumesc tuturor pentru experienta trăită cu Tudor și continuăm cu Sofia. Mulțumesc dr. Hazem! Mulțumesc tuturor!
  Olteanu RamonaOlteanu Ramona
  07:48 05 May 23
  După o perioadă lungă de purtare a aparatului dentar(peste 2.6luni ) ,a ajuns vremea sa îl dea jos. Copilul meu are o săptămână de purtare a contenției și nu sunt problemeRezultatul este unul foarte mulțumitorDeși la început fiicei mele i se părea că arată ciudat fara apărat dentar, acum sa obișnuit și zâmbește muuuult.Medicul ei, dl doctor Hazem Abbas i-a dat indicații clare pe tot parcursul acesta. Tot personalul clinicii este excepțional și aici includ și domnișoarele de la recepție.Clinica dotată cu aparatură modernă ,curatanie și păstrarea programărilorUn plus este și tarifele aparatelor dentare mult mai mici decât alte clinici.Va mulțumim
  Paula DumitrachePaula Dumitrache
  07:31 24 Mar 23
  Echipa de aici are grija de zambetul meu, de la aparat dentar la extractii si repararea dintilor afectati. Dr. Hazem Abbas si Dr. Dumitrescu Dragoș lucreaza foarte usor si sunt profesionalisti! Sunt foarte atenti sa nu doara sau sa creeze vreo situatie neplacuta, ceea ce conteaza mult pentru mine. Lucrarile rezista in timp si nu am intampinat nicio problema. De asemenea, fetele de la receptie reactioneaza prompt si sunt amabile. Recomand cu toata caldura aceasta clinica!
  js_loader
  Close Menu
  Urgențe: Telefon: 0772 165 028 / 0721 208 884