Skip to main content

Implantul dentar standard la CISO

Daca din diferite cauze ai un dinte lipsa, este posibil ca solutia perfecta pentru tine sa fie implantul dentar. Totusi, ai nevoie de o consultatie de specialitate si de sfatul unui specialist pentru a afla care este solutia potrivita nevoilor tale. Fiecare organism este diferit si de aceea, aici la Ciso, grija pentru pacient, informarea si recomandarea celor mai bune solutii sunt principiile dupa care ne ghidam.

Primul pas in alegerea unei astfel de solutii este consultatia de specialitate si realizarea setului de analize. Dupa ce decidem ca ai nevoie de un implant dentar, inainte de a discuta de preturile implantului dentar, cum se face de multe ori, este cazul sa vedem daca organismul poate primi un implant dentar. Aici ne intereseaza atat densitatea cat si sanatatea osoasa sau daca exista alte afectiuni in organism. Uneori s-ar putea sa fie nevoie sa facem regenerare osoasa, daca ai stat o perioada mai mare de timp fara dinte si osul s-a retras.

Acum, dupa ce am aflat ca poti face un implant dentar, alegem impreuna materialele cele mai potrivite si abia apoi putem discuta de tarifele implantului dentar. Stim ca te grabesti sa afli care este pretul unui implant dentar, dar trebuie sa fim siguri ca acesta este realist si ca am ales impreuna cea mai buna solutie. Ne place sa facem lucrurile ca la carte, sa lucram cu cele mai bune materiale si sa ne punem toata priceperea in slujba ta.

La Ciso folosim titan de inalta puritate pentru pivot si bont, iar coronita trebuie sa fie si ea din materiale de calitate. Nu trebuie sa iti faci griji pentru pivot, pentru ca acesta este osteointegrat in 4-6 luni, datorita faptului ca titanul este biointegrabil. In cazul implantului standard (numit si bifazic) intervenim din nou dupa aceste 4-6 luni pentru a pune bontul si apoi coronita. Astfel, suntem siguri ca pivotul a fost asimilat si tu ai un nou dinte de care te poti bucura pe deplin.

E timpul să pui sănătatea orală pe primul loc! Pentru un consult specializat, te invităm să completezi formularul de consultanță și vei fi contactat în cel mai scurt timp pentru a stabili detaliile

Poti fi sigur de calitatea si de caracteristicile materialelor folosite aici la CISO, pentru ca noi iti eliberam un certificat in care tu ai toate informatiile legate de noul tau dinte. Gasesti in acest certificat toate informatiile de care ai putea avea nevoie peste ani, inclusiv materialul din care sunt facute cele 3 piese – pivotul, bontul si coroana – si dimensiunile lor. Avem grija ca lucrarea facuta sa te tina o viata si, daca cumva va fi nevoie de o alta interventie, medicul tau sa stie cu ce lucreaza.

Etape de tratament :

1. Consultatia de specialitate in cadrul careia se evaluaza starea de sanatate a pacientului, rezultatele analizelor cerute de medic, radiografia panoramica sau tomografia pacientului , in functie de complexitatea cazului, pentru a determina conditia osului, vital in pozitionarea implanturilor si stabilirea planul de tratament. Daca os este inexistent sau defragmentat inainte de a pune implantul se adauga os , natural sau artificial. Dupa aceasta procedura se poate pozitiona implantul imediat sau dupa o perioada de vindecare de aproximativ 6 luni, de la caz la caz .

2. Implantul se insera in os in cadrul unei interventii chirurgicale minim invaziva, se sutureaza si se asteapta perioada de osificare de cel putin 4 luni.

3 La 4 luni de la interventie se repeta radiografia pentru a evalua situatia implantului. Daca procesul de osificare s-a incheiat se trece la protezarea implantului. Protezarea presupune montarea bontului protetic , amprentarea si cel putin 2 probe ale lucrarii

Clinica CISO isi propune sa aduca implantul dentar mai aproape de pacienti ca solutie pentru majoritatea variantelor de protezare . Spuneti STOP solutiilor traditionale ce prevad sacrificarea dintilor sanatosi pentru efectuarea puntilor dentare sau pentru fixarea protezelor mobile. Protezele pe implanturi sunt rezistente iar rezultatul atat estetic cat si functional este asemanator cu cel al dintilor naturali .

Asa daca ai nevoie de un implant dentar in Bucuresti, te asteptam cu mare drag la CISO, sa gasim impreuna cea mai buna solutie pentru tine. Daca inca nu te-am convins de grija pe care ti-o purtam, vino la sediul nostru din Bulevard Burebista nr.1, bloc D15, scara 3, parter sa ne cunosti!

Nu mai amâna rezolvarea problemelor dentare! Completează formularul de consultanță pentru a beneficia de consultanță stomatologică și obține soluțiile de care ai nevoie pentru un zâmbet strălucitor și sănătos

Dacă ai decis să apelezi la ajutor specializat pentru problemele cu care te confrunți, sună-ne la numărul 0772 165 028, trimite-ne un e-mail la programari@cisomedical.ro sau completează formularul de programare

Leave a Reply

Close Menu
Urgențe: Telefon: 0772 165 028